DAFTAR SECARA PERCUMA

KELAS ONLINE KEMBALI BERCINTA EKSKLUSIF DIBAWAKAN KHAS UNTUK ANDA

Bagaimana untuk menghangatkan kasih sayang dan rasa cinta dengan pasangan seperti mula-mula kahwin dulu?

Apakah rahsia untuk bebas derita daripada kehadiran orang ketiga dalam perkahwinan?

Bagaimana untuk kunci hati pasangan supaya kembali setia dan romantik?

Ramai wanita nak belajar ilmu memikat hati suami. Mereka nak ilmu macam mana nak buat suami sayang balik dan tinggalkan orang ketiga?

Nak suami dengar cakap?

Nak pengaruh suami supaya menjadi satu-satunya isteri pilihan?

Tapi mereka tak sedar ada ‘sesuatu’ yang hilang dalam hubungan mereka?

‘Sesuatu’ yang menyebabkan apa sahaja yang dibuat menyebabkan suami semakin jauh?

Semakin menyakitkan!

Semakin menyeksakan!

Dan akhirnya orang ketiga semakin memenangi hati suami?

Nak Suami Kembali ke Pangkuan Anda?

Tiada yang mustahil jika anda kuasai ilmu yang betul untuk kembali bercinta dengan suami yang telah terbukti berkesan.

DAFTAR PERCUMA!!!

(Kelas Online adalah secara LIVE di Closed Fb Group) Khas untuk anda semua kami bawakan secara PERCUMA!!!

Eksklusif Kelas Online Bersama : DIYANA TAHIR & RAHIM SHUKOR

Nilai sebenar program ini ialah RM 2,990. Tapi khas untuk anda kami berikan semua ini secara PERCUMA sahaja!

Topik-Topik Menarik yang Bakal Dikongsikan

KELAS #1 : SUAMIKU DINGIN - 12 JAN 2020

Ketahui apakah formula yang dapat bantu encik suami ‘turn on’ dan apakah teknik khas yang mampu membuat pasangan bertahan sehingga 3 jam tanpa ubat.

KELAS #2 : PENANGAN GRO - 19 JAN 2020

Perkongsian hangat tentang apakah punca suami sanggup ‘makan luar’ demi memuaskan nafsu batinnya yang tidak tertahan.

KELAS #3 : DILEMA USAHAWAN WANITA - 26 JAN 2020

Ketahui apakah senjata powerful untuk memecahkan tembok keegoan suami dan bagaimana untuk jinakkan suami yang ego.

KELAS #4 : GHAIRAH YANG HILANG - 3 FEB 2020

Apakah rahsia mengembalikan spark atas katil selepas hadirnya orang ketiga dan bagaimana untuk menyemarakkan semula kasih sayang yang ikhlas.

KELAS #5 : MADU OH MADU - 9 FEB 2020

Ketahui rahsia bahagia dalam berkongsi kasih dan bagaimana merawat hati yang remuk setelah dimadukan tanpa rela?

KELAS #6 : JAMPI PENGARUH SUAMI - 16 FEB 2020

Rahsia cium putera katak untuk jadi putera raja hero agar anda menjadi satu-satunya dambaan hati suami anda.

KELAS #7 : AKU ATAU DIA - 23 FEB 2020

3 rahsia memenangi hati suami dan ketahui rahsia power bebas derita kehadiran orang ketiga.

SIAPA DIYANA TAHIR?

“Selepas gagal dalam perkahwinan pertama, saya hampir gagal dalam perkahwinan kedua pula. Masa tu saya rasa kecewa, malu dan buntu sangat. Bayangkanlah satu persatu ujian datang dekat saya sampai saya jadi depression, hidup pun bergantung dengan ubat depression je. Saya selalu cakap dekat diri sendiri ‘aku ni tak layak disayangi dan menyayangi ke? Atau aku tak cukup bagus untuk dapat suami yang aku harapkan.”

Pelbagai persoalan yang buat saya jadi semakin depress. Lama saya mencari jawapan. Habis beratus ribu ringgit saya belajar mencari jalan keluar kemelut ini.

Akhirnya saya berjumpa jawapan. Dan jawapan yang saya jumpa ni membawa sinar bahagia dalam rumahtangga saya, alhamdulillah. Dan apa yang saya ada sekarang ni saya nak kongsikan kepada wanita-wanita lain agar mereka dah tak payah dah nak menderita macam saya dulu.” – DIYANA TAHIR

Kisah hidup yang dilalui beliau mendorongnya dalam membangunkan eHati selepas beliau berjaya mencari kunci kebahagiaan yang sebenar. Tujuan utama eHati ditubuhkan oleh beliau sendiri adalah untuk membantu wanita agar tidak perlu menghadapi saat getir sama seperti apa yang beliau pernah alami suatu ketika dahulu.

Jadi KEMBALI BERCINTA ini merupakan satu platform Diyana Tahir untuk berkongsi tips dan ilmu-ilmu rumahtangga kepada wanita-wanita lain di luar sana agar tak perlu lagi mengalami penderitaan hidup yang menyeksakan secara PERCUMA.

SIAPA RAHIM SHUKOR?

“Kesilapan saya masa mula-mula berkahwin dulu adalah saya tak ada ilmu yang betul dalam rumahtangga. Pada tahun ke-2 perkahwinan, saya dan isteri mula mengalami konflik besar yang mana pada masa tu saya dah mula tertarik dan berminat dengan perempuan lain dan berbalas message dengan perempuan lain. Hal ini telah menjadi penyebab saya dan isteri sering berbalah sehingga kami hampir berpisah.

Saya dan Diyana Tahir mengambil keputusan untuk keluar mencari ilmu yang sepatutnya kami ada dalam rumahtangga kami dan selepas saya amalkan ilmu ini ada satu perbezaan dan perubahan yang saya rasai sehingga berjaya membuat saya lebih terbuka dengan isteri. Secara ringkasnya, selepas mengamalkan ilmu ini membuatkan hadirnya deep connection antara saya dan isteri sekaligus meningkatkan hormon cinta saya pada isteri.

Saya berani katakan yang dulu saya dan isteri mengamalkan hubungan seksual yang tidak sihat sehingga saya sendiri pun ada masalah yang susah nak bertahan lama walaupun dah bermacam ubat kuat yang saya gunakan tapi masih tidak membawa apa-apa perubahan. Namun apabila saya belajar ilmu ini saya semakin yakin bahawa hubungan seksual yang kami amalkan dulu adalah penyebab kenapa saya dan isteri dah tak ada ‘spark’.” – RAHIM SHUKOR

Selepas apa yang beliau alami dan rasai, beliau rasakan ilmu yang dipelajarinya perlu diketahui dan dipelajari juga oleh lelaki terutamanya para suami yang juga ada masalah yang sama seperti beliau hadapi suatu ketika dulu.

Perkongsian Peserta

RAMAI ORANG YANG TELAH MERUBAH HIDUPNYA DAN KEMBALI BERCINTA DENGAN MENYERTAI GROUP INI

JOM KEMBALI BERCINTA

Penafian :
Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan testimoni sebenar.