fbpx

Kelas #1 : Izinkan Aku Bahagia akan bermula selepas

Days
Hours
Minutes
Seconds

Ramai orang yang telah merubah hidupnya dan kembali bercinta dengan menyertai group Facebook ini

Jom Kembali Bercinta secara PERCUMA

Sila pilih & klik group kategori anda

KELAS ONLINE KEMBALI BERCINTA EKSKLUSIF DIBAWAKAN KHAS UNTUK ANDA

Bagaimana untuk menghangatkan kasih sayang dan rasa cinta dengan pasangan seperti mula-mula kahwin dulu?

Apakah rahsia untuk bebas derita daripada kehadiran orang ketiga dalam perkahwinan?

Nak Suami Kembali ke Pangkuan Anda?

Tiada yang mustahil jika anda kuasai ilmu yang betul untuk kembali bercinta dengan suami yang telah terbukti berkesan.

Daftar Percuma!

Kelas Online adalah secara LIVE di Closed Facebook Group Khas untuk anda semua kami bawakan secara PERCUMA!

Eksklusif Kelas Online Bersama : DIYANA TAHIR & RAHIM SHUKOR

Nilai sebenar program ini ialah RM 2,990. Tapi khas untuk anda kami berikan semua ini secara PERCUMA sahaja!

Topik-Topik Menarik Yang Bakal Dikongsikan

IZINKAN AKU BAHAGIA

27 OGOS 2020 | 11 PAGI
7 formula untuk tenang ketika diuji

TENANG KUNCI MENANG

10 SEP 2020 | 11 PAGI
Topik : Strategi terampuh untuk jadi wanita pilihan

CINTA ATAU DUSTA

1 OKT 2020 | 11 PAGI
Topik : langkah untuk kembalikan kepercayaan yang hilang

PUAS @ RIMAS

20 OKT 2020 | 11 PAGI
Topik : Cara pantas kembalikan ghairah yang hilang

SIAPA DIYANA TAHIR?

“Selepas gagal dalam perkahwinan pertama, saya hampir gagal dalam perkahwinan kedua pula. Masa tu saya rasa kecewa, malu dan buntu sangat. Bayangkanlah satu persatu ujian datang dekat saya sampai saya jadi depression, hidup pun bergantung dengan ubat depression je. Saya selalu cakap dekat diri sendiri ‘aku ni tak layak disayangi dan menyayangi ke? Atau aku tak cukup bagus untuk dapat suami yang aku harapkan.”

Pelbagai persoalan yang buat saya jadi semakin depress. Lama saya mencari jawapan. Habis beratus ribu ringgit saya belajar mencari jalan keluar kemelut ini.

Akhirnya saya berjumpa jawapan. Dan jawapan yang saya jumpa ni membawa sinar bahagia dalam rumahtangga saya, alhamdulillah. Dan apa yang saya ada sekarang ni saya nak kongsikan kepada wanita-wanita lain agar mereka dah tak payah dah nak menderita macam saya dulu.” – DIYANA TAHIR

Kisah hidup yang dilalui beliau mendorongnya dalam membangunkan eHati selepas beliau berjaya mencari kunci kebahagiaan yang sebenar. Tujuan utama eHati ditubuhkan oleh beliau sendiri adalah untuk membantu wanita agar tidak perlu menghadapi saat getir sama seperti apa yang beliau pernah alami suatu ketika dahulu.

Jadi KEMBALI BERCINTA ini merupakan satu platform Diyana Tahir untuk berkongsi tips dan ilmu-ilmu rumahtangga kepada wanita-wanita lain di luar sana agar tak perlu lagi mengalami penderitaan hidup yang menyeksakan secara PERCUMA.

SIAPA RAHIM SHUKOR?

“Kesilapan saya masa mula-mula berkahwin dulu adalah saya tak ada ilmu yang betul dalam rumahtangga. Pada tahun ke-2 perkahwinan, saya dan isteri mula mengalami konflik besar yang mana pada masa tu saya dah mula tertarik dan berminat dengan perempuan lain dan berbalas message dengan perempuan lain. Hal ini telah menjadi penyebab saya dan isteri sering berbalah sehingga kami hampir berpisah.

Saya dan Diyana Tahir mengambil keputusan untuk keluar mencari ilmu yang sepatutnya kami ada dalam rumahtangga kami dan selepas saya amalkan ilmu ini ada satu perbezaan dan perubahan yang saya rasai sehingga berjaya membuat saya lebih terbuka dengan isteri. Secara ringkasnya, selepas mengamalkan ilmu ini membuatkan hadirnya deep connection antara saya dan isteri sekaligus meningkatkan hormon cinta saya pada isteri.

Saya berani katakan yang dulu saya dan isteri mengamalkan hubungan seksual yang tidak sihat sehingga saya sendiri pun ada masalah yang susah nak bertahan lama walaupun dah bermacam ubat kuat yang saya gunakan tapi masih tidak membawa apa-apa perubahan. Namun apabila saya belajar ilmu ini saya semakin yakin bahawa hubungan seksual yang kami amalkan dulu adalah penyebab kenapa saya dan isteri dah tak ada ‘spark’.” – RAHIM SHUKOR

Selepas apa yang beliau alami dan rasai, beliau rasakan ilmu yang dipelajarinya perlu diketahui dan dipelajari juga oleh lelaki terutamanya para suami yang juga ada masalah yang sama seperti beliau hadapi suatu ketika dulu.

Perkongsian Peserta

Logo eHati

Penafian :
Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan testimoni sebenar.

Logo eHati

Penafian :
Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan testimoni sebenar.

AMAZING!..

anda pilih untuk bahagia

Sila isi butiran anda di bawah

AMAZING!..

anda pilih untuk bahagia

Sila isi butiran anda di bawah