Secara eksklusif kelas online dibawakan untuk anda

Bagaimana untuk hangatkan kembali keintiman anda dengan pasangan dan kembali bercinta lebih lagi dari mula-mula kahwin.

Akses formula jampi tubuh, fikiran dan hati suami serta rawat hati anda yang terluka selepas hadirnya orang ketiga dan kembalikan kebahagiaan yang hilang.

ADAKAH ANDA MENGHADAPI MASALAH-MASALAH INI?

  • Pasangan semakin tak peduli dan tak beri perhatian pada anda buatkan anda rasa macam tak wujud dan tak dihargai?
  • Seks suami isteri semakin hambar dan sudah tiada lagi kemesraan?
  • Pasangan tak lagi bernafsu kepada anda seperti awal nikah dulu?
  • Tidur sekatil tapi jarang-jarang bersama atau langsung tak bersama?
  • Isteri semakin kaku dan suami semakin layu bila bersama?
  • Anda memendam rasa kecewa isteri gersang di atas ranjang?
  • Emosi terganggu sampai sakit jiwa kerana terlalu lama tidak mendapat sentuhan yang mengghairahkan dari pasangan?
  • Anda seringkali rasa buntu tentang cara puaskan suami?

ANDA RASA SOALAN INI MENGERIKAN? MEMALUKAN? ATAU TIDAK PATUT DICERITAKAN?

Tapi sampai bila?

Sampai bila anda mahu rasai ketandusan belaian pasangan anda seperti sepasang kekasih yang memadu kasih dan  hangat bercinta?

Ada tak rasa mahu kembali bercinta dengan pasangan anda?

Mahu lebih intim berjam-jam lamanya?

KENAPA PILIH DERITA SEDANGKAN BOLEH BAHAGIA?

AMARAN

Ini bukan jual ubat kuat!

Ini adalah formula keintiman untuk mengembalikan rasa dan bahagianya bersama pasangan suami isteri!

7 dari 10 pasangan menderita secara rahsia….Menderita kerana tidak bahagia.
Dahaga….
(Hanya Untuk Pasangan Suami Isteri @18SX)

Nak Suami Kembali ke Pangkuan Anda?

Tiada yang mustahil jika anda kuasai ilmu yang betul untuk kembali bercinta dengan suami yang telah terbukti berkesan.

DAFTAR PERCUMA

(Kelas Online adalah secara LIVE di Closed Fb Group) Khas untuk anda semua kami bawakan secara PERCUMA!

Eksklusif Kelas Online Bersama : DIYANA TAHIR & RAHIM SHUKOR

Nilai sebenar program ini ialah RM 2,990. Tapi khas untuk anda kami berikan semua ini secara PERCUMA sahaja!

Topik-Topik Menarik yang Bakal Dikongsikan

KELAS #1 Suami Curang
TARIKH : 13 jun 2019

  • 3 sebab utama suami suka flirting dan layan wanita lain?
  • Bagaimana nak rawat hati yang remuk dan terluka akibat kecurangan suami?
  • Bagaimana nak jampi hati suami supaya setia pada anda seorang sahaja

KELAS #2 SERONOK @ TERPAKSA?
TARIKH : 24 JUN 2019

  • 3 punca wanita dingin dalam hubungan seksual dan bagaimana untuk reboot kembali berahi pada suami tanpa ubat-ubatan?
  • Bagaimana habit ‘PO’ boleh membunuh dan menutupi kepuasan seksual isteri? Dan apa teknik untuk reboot berahi isteri secara natural?
  • 5 punca suami hilang selera dalam hubungan seksual dan bagaimana buat suami kembali ghairah pada anda?

KELAS #3 RESAH HILANG GHAIRAH
TARIKH : 12 JULAI 2019

  • Apa satu habit hubungan seksual yang tidak sihat yang dilakukan oleh 90% pasangan yang menyebabkan anda dan pasangan hilang ghairah untuk lakukan hubungan seks?
  • Bagaimana nak bangkitkan keghairahan dalam berhubungan intim?
  • Bagaimana jampi tubuh suami untuk bangkitkan keghairahan suami yang lesu?

KELAS #4 MADU @ HEMPEDU?
TARIKH : 25 JULAI 2019

  • Stress dengan hidup bermadu bila suami tak berlaku adil?
  • Bagaimana merawat hati yang remuk setelah dimadukan tanpa rela?
  • Bagaimana nak hidup bahagia walaupun bermadu?

KELAS #5 TAHAN LAMA TANPA UBAT
TARIKH : 8 OGOS 2019

  • Anda sering kecewa kerana suami tak tahan lama dan cepat kecundang?
  • Adakah anda dah cuba macam-macam ubat untuk bertahan lama tapi tak berkesan?
  • Ketahui teknik khas yang mampu membuat pasangan bertahan sehingga 3 jam tanpa ubat

KELAS #6 KAYU DAN LAYU
TARIKH : 22 OGOS 2019

  • Tahukah anda antara sebab suami curang adalah kerana isteri yang kaku seperti kayu di atas katil?
  • Adakah hubungan seks anda dan pasangan terasa hambar dan membosankan? Bagaimana supaya isteri juga boleh mendapat kenikmatan seksual?
  • 4 perkara yang memuaskan seksual lelaki dan apakah teknik untuk buka kunci keghairahan atas katil?

SIAPA DIYANA TAHIR?

“Selepas gagal dalam perkahwinan pertama, saya hampir gagal dalam perkahwinan kedua pula. Masa tu saya rasa kecewa, malu dan buntu sangat. Bayangkanlah satu persatu ujian datang dekat saya sampai saya jadi depression, hidup pun bergantung dengan ubat depression je. Saya selalu cakap dekat diri sendiri ‘aku ni tak layak disayangi dan menyayangi ke? Atau aku tak cukup bagus untuk dapat suami yang aku harapkan.”

Pelbagai persoalan yang buat saya jadi semakin depress. Lama saya mencari jawapan. Habis beratus ribu ringgit saya belajar mencari jalan keluar kemelut ini.

Akhirnya saya berjumpa jawapan. Dan jawapan yang saya jumpa ni membawa sinar bahagia dalam rumahtangga saya, alhamdulillah. Dan apa yang saya ada sekarang ni saya nak kongsikan kepada wanita-wanita lain agar mereka dah tak payah dah nak menderita macam saya dulu.” – DIYANA TAHIR

Kisah hidup yang dilalui beliau mendorongnya dalam membangunkan eHati selepas beliau berjaya mencari kunci kebahagiaan yang sebenar. Tujuan utama eHati ditubuhkan oleh beliau sendiri adalah untuk membantu wanita agar tidak perlu menghadapi saat getir sama seperti apa yang beliau pernah alami suatu ketika dahulu.

Jadi KEMBALI BERCINTA ini merupakan satu platform Diyana Tahir untuk berkongsi tips dan ilmu-ilmu rumahtangga kepada wanita-wanita lain di luar sana agar tak perlu lagi mengalami penderitaan hidup yang menyeksakan secara PERCUMA.

SIAPA RAHIM SHUKOR?

“Kesilapan saya masa mula-mula berkahwin dulu adalah saya tak ada ilmu yang betul dalam rumahtangga. Pada tahun ke-2 perkahwinan, saya dan isteri mula mengalami konflik besar yang mana pada masa tu saya dah mula tertarik dan berminat dengan perempuan lain dan berbalas message dengan perempuan lain. Hal ini telah menjadi penyebab saya dan isteri sering berbalah sehingga kami hampir berpisah.

Saya dan Diyana Tahir mengambil keputusan untuk keluar mencari ilmu yang sepatutnya kami ada dalam rumahtangga kami dan selepas saya amalkan ilmu ini ada satu perbezaan dan perubahan yang saya rasai sehingga berjaya membuat saya lebih terbuka dengan isteri. Secara ringkasnya, selepas mengamalkan ilmu ini membuatkan hadirnya deep connection antara saya dan isteri sekaligus meningkatkan hormon cinta saya pada isteri.

Saya berani katakan yang dulu saya dan isteri mengamalkan hubungan seksual yang tidak sihat sehingga saya sendiri pun ada masalah yang susah nak bertahan lama walaupun dah bermacam ubat kuat yang saya gunakan tapi masih tidak membawa apa-apa perubahan. Namun apabila saya belajar ilmu ini saya semakin yakin bahawa hubungan seksual yang kami amalkan dulu adalah penyebab kenapa saya dan isteri dah tak ada ‘spark’.” – RAHIM SHUKOR

Selepas apa yang beliau alami dan rasai, beliau rasakan ilmu yang dipelajarinya perlu diketahui dan dipelajari juga oleh lelaki terutamanya para suami yang juga ada masalah yang sama seperti beliau hadapi suatu ketika dulu.

Perkongsian Peserta

RAMAI ORANG YANG TELAH MERUBAH HIDUPNYA DAN KEMBALI BERCINTA DENGAN MENYERTAI GROUP INI

JOM KEMBALI BERCINTA

Penafian :
Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan testimoni sebenar.

Tahniah Untuk Anda!...

Kembali Bercinta Permulaan Untuk Anda Merasai Kebahagiaan Bersama Pasangan Anda

Sila Pilih & Klik Group Link Anda